tirsdag, desember 05, 2006

Gratis Zum-låter

Nå kan man i 24 timer framover ladde ned helt gratis to live-låter med Zum som vi ikke har aldri har gitt ut, eller som vi noen gang kommer til å gi ut. For ZUM fins ikke mer, jo, vi fins, men det bare på MySpace. Nyt. God bless.

11 kommentarer:

RC sa...

Er Zum oppløst? Det visste jeg ikke. Det var trist... Håper det kun er midlertidig.

Benedictus sa...

48 timer er bedre. Internett er ustabilt her nede. Hadde vaert artig aa kunne laste ned musikk fra mitt favorittband paa Begby....

Lise sa...

Er vel bare midlertidig oppløst, håper jeg...?

Simon W sa...

oppløst og oppløst. Harald bor i Afrika, Bjørnar har nå en herregård i Sverige og jeg sitter her med skjegget i bostkassen....jeg har skjegg, men det er ikke i bostkassen. Vi spiller ikke lenger, og har ingen konkrete ZUM-planer for framtiden, men vi er jo kammerater, ingen vet hva som vil skje i framtiden.

Til Harald...jeg byr på 48 timer.

RC sa...

Hva er "bostkasse"? Først trodde jeg du mente postkasse, men så skrev du det samme ordet en gang til. Og ved to og tre vitners ord skal en hver ting stå fast, vet jeg. Så nå er jeg spent! Educate me :)

Lise sa...

Kanskje han mener boostkassen, Rune? Er det ikke det en sånn sak musikere bruker? Hvis ikke er det herved funnet på av undertegnede ;)

Arash Blogg sa...

jag säger bara, tuussen, tuussen tack...! Hopaas allt är väl, kommer du va hemma över jul o nyår?

Simon W sa...

Oi, jeg mente postkasse, men skrev bostkasse, og det to ganger. Post er jo et fremmedord, kommer fra det engelske ordet ”Post,” derfor ble det vanskelig for meg å bestemme meg for ”b” eller ”p.”

sofia sa...

tycker ni ska satsa på ett nytt band, med fruarna... :-)

My Corner sa...

Jeg synes det ZUMMER hele tiden her på Begby jeg, så det blir nok en oppstandelse igjen!

Arash Blogg sa...

haha, du ebra för bra...hon kommer sykert o bli så glad:) saknar dig o älskar dig.../a